Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 360g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Creme bonjour 14% valkosipuli180g306kcal13.5g4.5g25.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%120g228kcal40.8g1.8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1532kcal144.6g66.8g65.8g31.4g
Valittu annoskoko1020g766kcal72.3g33.4g32.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna510g383kcal36.2g16.7g16.5g7.9g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697