Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 420g127kcal3.9g21.4g0.8g8.4g
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1g8.7g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Creme bonjour 14% valkosipuli210g357kcal15.8g5.3g29.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%140g266kcal47.6g2.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g1787kcal168.8g78g76.6g36.6g
Valittu annoskoko1190g893kcal84.4g39g38.3g18.3g
Annoskoko puolitettuna595g447kcal42.2g19.5g19.2g9.2g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697