Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 480g145kcal4.5g24.5g1g9.6g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Creme bonjour 14% valkosipuli240g408kcal18g6g33.6g0g
Juusto, Arla Kadett 5%160g304kcal54.4g2.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g2042kcal192.8g89g88g42g
Valittu annoskoko1360g1021kcal96.4g44.5g44g21g
Annoskoko puolitettuna680g511kcal48.2g22.3g22g10.5g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697