Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 540g163kcal5.1g27.5g1.1g10.8g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.3g11.2g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Creme bonjour 14% valkosipuli270g459kcal20.3g6.8g37.8g0g
Juusto, Arla Kadett 5%180g342kcal61.2g2.7g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2297kcal217g100.2g98.8g47g
Valittu annoskoko1530g1149kcal108.5g50.1g49.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna765g574kcal54.3g25.1g24.7g11.8g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697