Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour 14% valkosipuli30g51kcal2.3g0.8g4.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%20g38kcal6.8g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g255kcal24.2g11.4g10.8g5.2g
Valittu annoskoko170g128kcal12.1g5.7g5.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna85g64kcal6.1g2.9g2.7g1.3g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.4g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697