Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Creme bonjour 14% valkosipuli300g510kcal22.5g7.5g42g0g
Juusto, Arla Kadett 5%200g380kcal68g3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g2553kcal240.8g111.2g109.8g52.4g
Valittu annoskoko1700g1276kcal120.4g55.6g54.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna850g638kcal60.2g27.8g27.5g13.1g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697