Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Creme bonjour 14% valkosipuli120g204kcal9g3g16.8g0g
Juusto, Arla Kadett 5%80g152kcal27.2g1.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1021kcal96.4g44.4g44g21g
Valittu annoskoko680g511kcal48.2g22.2g22g10.5g
Annoskoko puolitettuna340g255kcal24.1g11.1g11g5.3g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697