Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 300g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Creme bonjour 14% valkosipuli150g255kcal11.3g3.8g21g0g
Juusto, Arla Kadett 5%100g190kcal34g1.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1276kcal120.4g55.8g54.8g26g
Valittu annoskoko850g638kcal60.2g27.9g27.4g13g
Annoskoko puolitettuna425g319kcal30.1g14g13.7g6.5g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697