Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Herkkusieni 175g28kcal3.7g0.5g0.6g2.6g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Porkkana 165g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Bataatti, kuorittu 220g178kcal3.5g37g0.1g6.6g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 749g892kcal108.2g0g51.2g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g160g512kcal24g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g3579kcal288g116.4g214.8g31.2g
Valittu annoskoko2050g1790kcal144g58.2g107.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna1025g895kcal72g29.1g53.7g7.8g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938