Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Herkkusieni 210g33kcal4.4g0.6g0.7g3.1g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Porkkana 198g65kcal1.2g11g0.4g5g
Bataatti, kuorittu 264g214kcal4.1g44.4g0.1g7.9g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 899g1071kcal129.8g0g61.4g0g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl120g102kcal1.7g5.3g8.4g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g192g614kcal28.8g0g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g4295kcal345.2g139.8g257.8g37.4g
Valittu annoskoko2460g2148kcal172.6g69.9g128.9g18.7g
Annoskoko puolitettuna1230g1074kcal86.3g35g64.5g9.4g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938