Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Herkkusieni 280g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Porkkana 264g86kcal1.6g14.7g0.5g6.7g
Bataatti, kuorittu 352g285kcal5.5g59.2g0.2g10.5g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 1199g1427kcal173.1g0g81.9g0g
Vesi560g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl160g136kcal2.2g7g11.2g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g256g818kcal38.4g0g76.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g5726kcal460.4g186.2g343.8g50g
Valittu annoskoko3280g2863kcal230.2g93.1g171.9g25g
Annoskoko puolitettuna1640g1432kcal115.1g46.6g86g12.5g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938