Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Herkkusieni 315g50kcal6.6g0.9g1g4.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Porkkana 297g97kcal1.8g16.5g0.6g7.6g
Bataatti, kuorittu 396g320kcal6.2g66.6g0.2g11.9g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 1349g1606kcal194.8g0g92.1g0g
Vesi629g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl180g153kcal2.5g7.9g12.6g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g288g921kcal43.2g0g86.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7380g6442kcal518g209.6g386.6g56.6g
Valittu annoskoko3690g3221kcal259g104.8g193.3g28.3g
Annoskoko puolitettuna1845g1611kcal129.5g52.4g96.7g14.2g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938