Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Bataatti, kuorittu 44g36kcal0.7g7.4g0g1.3g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 150g178kcal21.6g0g10.2g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl20g17kcal0.3g0.9g1.4g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g32g102kcal4.8g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g716kcal57.4g23.2g42.8g6g
Valittu annoskoko410g358kcal28.7g11.6g21.4g3g
Annoskoko puolitettuna205g179kcal14.4g5.8g10.7g1.5g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938