Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Herkkusieni 350g56kcal7.3g1g1.2g5.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Porkkana 330g108kcal2g18.3g0.7g8.4g
Bataatti, kuorittu 440g356kcal6.9g74g0.2g13.2g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 1499g1784kcal216.4g0g102.4g0g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g320g1023kcal48g0g95.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g7158kcal575.4g232.8g430g62.6g
Valittu annoskoko4100g3579kcal287.7g116.4g215g31.3g
Annoskoko puolitettuna2050g1789kcal143.9g58.2g107.5g15.7g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938