Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Herkkusieni 70g11kcal1.5g0.2g0.2g1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Bataatti, kuorittu 88g71kcal1.4g14.8g0g2.6g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 300g357kcal43.3g0g20.5g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl40g34kcal0.6g1.8g2.8g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g64g205kcal9.6g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g1432kcal115.2g46.8g85.8g12.4g
Valittu annoskoko820g716kcal57.6g23.4g42.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna410g358kcal28.8g11.7g21.5g3.1g
Arvot/100g100g87kcal7g2.9g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938