Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g128g96kcal22.9g0.6g1.3g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g94g324kcal11.1g65.6g1.9g0.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton225g247kcal51.7g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Kiinankaali 225g45kcal3.5g5.1g0.7g2g
Ruokaöljy keskiarvo 10g89kcal0g0g10.1g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 113g40kcal4.5g2.9g0.8g1.7g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g23g41kcal0.6g9.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g1854kcal195g178g39.8g15.8g
Valittu annoskoko1026g927kcal97.5g89g19.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna513g463kcal48.8g44.5g10g4g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094