Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g255g191kcal45.9g1.3g2.5g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g187g649kcal22.1g131.2g3.7g0.9g
Atria broilerin filesuikale maustamaton450g495kcal103.5g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Kiinankaali 450g90kcal7g10.1g1.3g4g
Ruokaöljy keskiarvo 20g179kcal0g0g20.2g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 225g81kcal9g5.8g1.6g3.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g45g81kcal1.1g18.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g3707kcal390g356.2g79g31.8g
Valittu annoskoko2052g1854kcal195g178.1g39.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna1026g927kcal97.5g89.1g19.8g8g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094