Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g340g255kcal61.2g1.7g3.4g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g250g865kcal29.5g174.9g5g1.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton600g660kcal137.9g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Kiinankaali 600g120kcal9.4g13.5g1.8g5.4g
Ruokaöljy keskiarvo 27g238kcal0g0g27g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 300g108kcal12g7.8g2.1g4.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g60g108kcal1.5g25.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g4943kcal520g475g106g42.4g
Valittu annoskoko2736g2472kcal260g237.5g53g21.2g
Annoskoko puolitettuna1368g1236kcal130g118.8g26.5g10.6g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094