Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g382g287kcal68.8g1.9g3.8g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g281g973kcal33.2g196.8g5.6g1.4g
Atria broilerin filesuikale maustamaton675g742kcal155.2g0g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Kiinankaali 675g135kcal10.5g15.2g2g6.1g
Ruokaöljy keskiarvo 30g268kcal0g0g30.3g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 337g121kcal13.5g8.8g2.4g5.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g68g122kcal1.7g28.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g5561kcal585g534.4g119g47.8g
Valittu annoskoko3078g2781kcal292.5g267.2g59.5g23.9g
Annoskoko puolitettuna1539g1390kcal146.3g133.6g29.8g12g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094