Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g43g32kcal7.6g0.2g0.4g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g31g108kcal3.7g21.9g0.6g0.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton75g83kcal17.2g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Kiinankaali 75g15kcal1.2g1.7g0.2g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 38g13kcal1.5g1g0.3g0.6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g7.5g14kcal0.2g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g618kcal65g59.4g13.2g5.4g
Valittu annoskoko342g309kcal32.5g29.7g6.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna171g155kcal16.3g14.9g3.3g1.4g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094