Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g85g64kcal15.3g0.4g0.8g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g63g216kcal7.4g43.8g1.3g0.3g
Atria broilerin filesuikale maustamaton150g165kcal34.5g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Kiinankaali 150g30kcal2.3g3.4g0.4g1.3g
Ruokaöljy keskiarvo 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 75g27kcal3g2g0.5g1.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g15g27kcal0.4g6.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1236kcal130g119g26.2g10.4g
Valittu annoskoko684g618kcal65g59.5g13.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna342g309kcal32.5g29.8g6.6g2.6g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094