Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet449g103kcal8.1g12.1g11.2g8.5g
Gorgonzola-uusto, annos 50g337g1092kcal64g3.4g91g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml562g843kcal11.2g14g84.2g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g4208kcal175g80.8g373.6g22.2g
Valittu annoskoko1494g2104kcal87.5g40.4g186.8g11.1g
Annoskoko puolitettuna747g1052kcal43.8g20.2g93.4g5.6g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300