Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet100g23kcal1.8g2.7g2.5g1.9g
Gorgonzola-uusto, annos 50g75g243kcal14.2g0.7g20.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml125g188kcal2.5g3.1g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g937kcal38.8g17.8g83g5g
Valittu annoskoko333g468kcal19.4g8.9g41.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna166g234kcal9.7g4.5g20.8g1.3g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300