Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet150g34kcal2.7g4g3.7g2.8g
Gorgonzola-uusto, annos 50g112g364kcal21.3g1.1g30.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml187g281kcal3.7g4.7g28.1g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1403kcal58.2g26.8g124.6g7.2g
Valittu annoskoko498g701kcal29.1g13.4g62.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna249g351kcal14.6g6.7g31.2g1.8g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300