Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g2425kcal169.2g79.6g156g28.8g
Valittu annoskoko1170g1212kcal84.6g39.8g78g14.4g
Annoskoko puolitettuna585g606kcal42.3g19.9g39g7.2g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452