Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g270kcal19g9g17.2g3.2g
Valittu annoskoko130g135kcal9.5g4.5g8.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna65g67kcal4.8g2.3g4.3g0.8g
Arvot/100g100g104kcal7.3g3.5g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452