Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.5g0g85g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g2694kcal187.8g88.4g173.2g32g
Valittu annoskoko1300g1347kcal93.9g44.2g86.6g16g
Annoskoko puolitettuna650g674kcal47g22.1g43.3g8g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452