Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g3233kcal225.4g106g208g38.2g
Valittu annoskoko1560g1616kcal112.7g53g104g19.1g
Annoskoko puolitettuna780g808kcal56.4g26.5g52g9.6g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452