Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 700g1550kcal122.5g0g119g0g
Tomaattimurska 700g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g3772kcal263g123.8g242.6g44.8g
Valittu annoskoko1820g1886kcal131.5g61.9g121.3g22.4g
Annoskoko puolitettuna910g943kcal65.8g31g60.7g11.2g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452