Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g4310kcal300.6g141.6g277.2g51g
Valittu annoskoko2080g2155kcal150.3g70.8g138.6g25.5g
Annoskoko puolitettuna1040g1078kcal75.2g35.4g69.3g12.8g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452