Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Tomaattimurska 900g265kcal5g47.7g1.8g17.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g4849kcal338g159.2g311.8g57.4g
Valittu annoskoko2340g2425kcal169g79.6g155.9g28.7g
Annoskoko puolitettuna1170g1212kcal84.5g39.8g78g14.4g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452