Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g539kcal37.6g17.6g34.6g6.4g
Valittu annoskoko260g269kcal18.8g8.8g17.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna130g135kcal9.4g4.4g8.7g1.6g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452