Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g5388kcal375.6g176.8g346.8g63.6g
Valittu annoskoko2600g2694kcal187.8g88.4g173.4g31.8g
Annoskoko puolitettuna1300g1347kcal93.9g44.2g86.7g15.9g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452