Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g6466kcal450.6g212.2g416g76.6g
Valittu annoskoko3120g3233kcal225.3g106.1g208g38.3g
Annoskoko puolitettuna1560g1616kcal112.7g53.1g104g19.2g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452