Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1400g3100kcal245g0g238g0g
Tomaattimurska 1400g412kcal7.8g74.2g2.8g26.6g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g7543kcal525.6g247.6g485.2g89.2g
Valittu annoskoko3640g3772kcal262.8g123.8g242.6g44.6g
Annoskoko puolitettuna1820g1886kcal131.4g61.9g121.3g22.3g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452