Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g808kcal56.4g26.6g52g9.6g
Valittu annoskoko390g404kcal28.2g13.3g26g4.8g
Annoskoko puolitettuna195g202kcal14.1g6.7g13g2.4g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452