Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Tomaattimurska 1800g529kcal10.1g95.4g3.6g34.2g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g9698kcal676g318.2g624g114.6g
Valittu annoskoko4680g4849kcal338g159.1g312g57.3g
Annoskoko puolitettuna2340g2425kcal169g79.6g156g28.7g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452