Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g10776kcal751.2g353.8g693.2g127.8g
Valittu annoskoko5200g5388kcal375.6g176.9g346.6g63.9g
Annoskoko puolitettuna2600g2694kcal187.8g88.5g173.3g32g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452