Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1347kcal94g44.2g86.6g16g
Valittu annoskoko650g674kcal47g22.1g43.3g8g
Annoskoko puolitettuna325g337kcal23.5g11.1g21.7g4g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452