Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1616kcal112.8g53g103.8g19.2g
Valittu annoskoko780g808kcal56.4g26.5g51.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna390g404kcal28.2g13.3g26g4.8g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452