Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.3g0g59.5g0g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g1886kcal131.6g62g121.4g22.4g
Valittu annoskoko910g943kcal65.8g31g60.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna455g472kcal32.9g15.5g30.4g5.6g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452