Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)342g137kcal5.8g28g0.3g4.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%175g210kcal5.1g7.9g17.5g0g
Oivariini, 60 (100g)4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 438g563kcal90.9g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2023g2046kcal204.8g76g102.4g11g
Valittu annoskoko1012g1023kcal102.4g38g51.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna506g512kcal51.2g19g25.6g2.8g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796