Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)390g156kcal6.6g32g0.4g5.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%200g240kcal5.8g9g20g0g
Oivariini, 60 (100g)5g28kcal0g0g3g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 500g643kcal103.7g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g2336kcal233.4g86.8g117g12.6g
Valittu annoskoko1155g1168kcal116.7g43.4g58.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna578g584kcal58.4g21.7g29.3g3.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796