Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)439g176kcal7.5g36g0.4g6.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%225g270kcal6.5g10.1g22.5g0g
Oivariini, 60 (100g)5.6g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 563g724kcal116.8g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2601g2631kcal263.2g97.8g131.6g14.2g
Valittu annoskoko1301g1315kcal131.6g48.9g65.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna650g658kcal65.8g24.5g32.9g3.6g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796