Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)49g20kcal0.8g4g0g0.7g
Ruokakerma, Pirkka 10%25g30kcal0.7g1.1g2.5g0g
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 63g80kcal13g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g292kcal29.2g10.8g14.6g1.6g
Valittu annoskoko145g146kcal14.6g5.4g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna72g73kcal7.3g2.7g3.7g0.4g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.7g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796