Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)488g195kcal8.3g40g0.5g6.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%250g300kcal7.3g11.3g25g0g
Oivariini, 60 (100g)6.3g34kcal0.1g0.1g3.8g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 626g804kcal129.8g0g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2890g2923kcal292.6g108.8g146.4g15.8g
Valittu annoskoko1445g1461kcal146.3g54.4g73.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna723g731kcal73.2g27.2g36.6g4g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796