Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)586g234kcal10g48g0.6g8.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%300g360kcal8.7g13.5g30g0g
Oivariini, 60 (100g)7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 751g965kcal155.8g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3468g3507kcal351.2g130.4g175.6g19g
Valittu annoskoko1734g1754kcal175.6g65.2g87.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna867g877kcal87.8g32.6g43.9g4.8g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796