Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)683g273kcal11.6g56g0.7g9.6g
Ruokakerma, Pirkka 10%350g420kcal10.2g15.8g35g0g
Oivariini, 60 (100g)8.8g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 876g1126kcal181.7g0g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4046g4092kcal409.4g152.2g205g22.2g
Valittu annoskoko2023g2046kcal204.7g76.1g102.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna1012g1023kcal102.4g38.1g51.3g5.6g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796