Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)780g312kcal13.3g64g0.8g10.9g
Ruokakerma, Pirkka 10%400g480kcal11.6g18g40g0g
Oivariini, 60 (100g)10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1000g1285kcal207.5g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g4672kcal467.6g173.8g234g25.2g
Valittu annoskoko2310g2336kcal233.8g86.9g117g12.6g
Annoskoko puolitettuna1155g1168kcal116.9g43.5g58.5g6.3g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796