Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)878g351kcal14.9g72g0.9g12.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%450g541kcal13.1g20.3g45g0g
Oivariini, 60 (100g)11g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1126g1447kcal233.6g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5202g5261kcal526.4g195.6g263.4g28.4g
Valittu annoskoko2601g2630kcal263.2g97.8g131.7g14.2g
Annoskoko puolitettuna1301g1315kcal131.6g48.9g65.9g7.1g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796